Använda lustgas i arbetet

Lustgas eller Lustgas är en smärtlindringsmetod som återuppfinner sig i USA som ett sätt att föda människor för att hjälpa till att kontrollera smärta i arbetet, med färre biverkningar än traditionella smärtmetoder som epidural eller intravenös (IV) läkemedel som Demerol eller stadol . Du kanske har hört talas om skratt som något som hjälpte dig att slappna av hos tandläkaren; detta är samma medicin på skolparty.

Läs mera på: LustgasAkuten.se

Lustgas är också smaklös och lSverigetfri. Detta gör det lättare att använda och smakligare för arbetstagaren, eftersom vissa människor är rädda för att smaka på medicinen, precis som du kan med många medicinska förfaranden.

Läs mera på: BilligastLustgas.se – Se våran recension om LustgasAkuten.se

Medan blandad lustgas föll i USA slutade andra länder aldrig använda Lustgas för arbetande patienter. Faktum är att många referenser finns på populära Kulturella shower som”barnmorskans Call”. I andra länder kallas det ofta lustgas och luft. Du kommer att upptäcka att det är mycket vanligt, även vid födseln hemma .

Läs mera på: BilligLustgas.se – Se vårat bäst i test av bästa lustgas butik.

I en studie, med tanke på valet mellan epidural och skratt, valde cirka 20% av de arbetande patienterna skratt, och 60% av dessa kvinnor fortsatte att föda utan ytterligare anestesi. Båda grupperna, epiduralgruppen och skrattgruppen, ombads att utvärdera effektiviteten av deras valda smärtlindring.

Läs mera på: LustgasPatroner.nu – Köp billiga lustgas patroner online eller med hemleverans!

Medan det fanns större variation i skrattgruppen när det gäller hur effektivt skratt var för att lindra smärta, var det generellt större tillfredsställelse jämfört med epiduralgruppen.

Läs mera på: LustgasTub.se – Jämför och se vem som har billigast priser på Lustgas!

Hur blandas lustgasen på jobbet?
En av de verkliga fördelarna med att skratta lustgas är den lätthet och hastighet med vilken den kan ges.

De flesta rum är utrustade med möjlighet att använda skratt, eller en liten hjultank kommer in i rummet. Det är helt enkelt en kombination av kväve och syre, som levereras av själva masken till ansiktet. När du har en sammandragning lyfter du masken på ansiktet och lägger den på normalt. Du drar i armen och du får ingen mer behandling.

Läs mera på: Lustgasbilligt.se – Här kan du se vart du köper billiga lustgas patroner!

Det rekommenderas att du börjar andas Lustgas ungefär trettio sekunder före kontraktionens början. Detta hjälper koncentrationen av läkemedel för att nå toppnivåer på ungefär samma tid som toppen av dina sammandragningar. Det kan ta flera sammandragningar för att ta reda på den perfekta tidpunkten för smärta och tolerans. Du kan använda fostrets bildskärm som en guide för att hjälpa dig att räkna ut när dina sammandragningar börjar, eller lita på dem omkring dig, som din doula eller en arbetssjSverigesköterska, för att hjälpa dig.

Läs mera på: LustgasButiken.se – Köp billiga lustgas patroner här!

En av fördelarna med att skratta lustgas är att det är relativt lätt att använda och kräver ingen speciell säkerhetsutrustning som inte skulle vara tillräcklig för själva försörjningssystemet. Det kan startas mycket snabbt och enkelt och börjar ge smärtlindring inom en minut efter användning. Detta är mycket snabbare än de flesta mediciner och andra former av smärtbehandling.

Läs mera på: LustgasExpressleverans.se – Se vart du kan beställa billig lustgas med expressleverans!

Dessutom är användningen av andra former av smärtlindring, inklusive epidural, inte utesluten. Detta kan innebära att det är ett bra sätt att överbrygga tiden mellan ansökan om epidural behandling och omedelbar tillgång till en anestesiolog.

Läs mera på: LustgasTuber.se – Här kan du köpa billiga lustgastuber online!

En mamma förklarar det så här: “jag kunde ha fullständig kontroll över situationen. Jag gillade att jag helt enkelt kunde hämta masken och använda den när jag behövde den. Jag trodde att det skulle vara varje sammandragning, men det var det inte. ibland fick jag några sammandragningar innan jag behövde det igen. Det var ganska bemyndigande. “

Läs mera på: LustgasHemleverans.se – Se vart du kan beställa lustgas med hemleverans!

Utrustningen som används för att producera Lustgas är inställd för att leverera femtio procent syre och femtio procent Lustgas.

Det kan inte ändras eller ändras. Detta är vad som skiljer leveranssystemet från de som används i tandvård. Det är också viktigt att notera av säkerhetsskäl att denna lustgas är icke brandfarlig.

Läs mera på: LustgasStockholm.se – Se vart du kan köpa billig lustgas i Stockholm!

På vilket stadium av arbetet blandas lustgasen?
Lustgas är tillgänglig för alla arbetsförhållanden, till skillnad från andra smärtstillande medel. Detta kan vara ett bra alternativ för det sista behovet av smärtlindring, särskilt när du behöver det för att fungera snabbt. Så du kan använda det tidigt på jobbet medan du försöker bestämma eller vänta på en epidural. Du kan använda den i övergången, när du inte har tid för epidural eller IV-droger, vilket kan vara för riskabelt. Du kan också använda den när du trycker eller under placentans födelse. Denna användning kan innefatta korrigering av leveransfasen och leverans av placentan eller manuell undersökning av livmodern. Dessa är två steg under vilka du kan uppleva ökad smärta på grund av medicinska procedurer, speciellt om du inte har epidural obehag.

Du kan använda skratt som ett sätt att hjälpa till när epiduralanestesi inte räcker. Vissa utövare använder även Lustgas under administrering av epidural för att minska rädsla och spänning under administrationen.

Vilka är biverkningarna av Lustgas för arbete?
Det finns inga kända biverkningar för arbetskraft. Faktum är att titta på denna metod för smärtlindring hade inget resultat när det gäller kejsarsnitt eller assisterade leveranser som tång eller vakuumutvinning. Tydligen påverkar det inte heller arbetets varaktighet.

Ett annat sätt att titta på detta är hur arbetet påverkas i förhållande till din rörelse, spårning etc.även om du måste vara nära leveransenheten är den också bärbar. Eftersom Lustgas inte gör dig smutsig, har du fullständig rörelsefrihet. Du kan ta positioner som är bekväma för dig och fortfarande använda skratt. Känner du att du knäböjer tillbaka på sängen? Kör hårt! Många kvinnor gillar verkligen det faktum att det inte gör kroppen spänd, så att de kan svara på sitt arbete med rörelse.

Många sjSverigehus kommer inte att sätta några restriktioner på en arbetande kvinna som använder skratt. Ändå bör du vara försiktig när du börjar använda när du antar positioner som kan vara mindre stabila. Ett exempel kan vara en familj och Lustgas. Du vill använda en bas för att stabilisera bollen, eller för din partner eller doula för att se till att du är stabil. Du kan också använda den i badet. Det här är verkligen en fråga att fråga när du är på en sjSverigehusturné.

Finns det någon anledning till varför du inte ska använda skratt?
Två kontraindikationer för användning av Lustgas är de som nyligen har genomgått operation på innerörat (på grund av doseringssystemet) och de som har brist på vitamin B12. Även om riskerna med att utveckla problem hos personer med vitamin B12-brist rapporteras vid användning av Lustgas som anestesi, inte analgesi, vilket är fallet vid förlossning och förlossning.

Vilka är biverkningarna av Lustgas för ditt barn?
Det finns inga kända biverkningar hos nyfödda, och det finns ingen känd ökning av fostrets lidande, vilket observeras med andra droger. Det kommer inte heller att förändra den nyfödda vaksamheten och kommer därför inte att förändra hur det första spädbarnsmötet med dig och din bebis.

Vad är biverkningarna av Lustgas för dig?
De flesta som använder skratt för arbete rapporterar att de är mycket nöjda med resultaten. Detta innebär att ingen medicin är helt fri från biverkningar, även om detta inte betyder att alla kommer att uppleva dessa biverkningar. Vissa människor som använde skratt rapporterade illamående, kräkningar, yrsel och sömnighet. Även om de allra flesta helt enkelt talar om känslan av avkoppling under sammandragningar och användningen av Lustgas. Hur som helst, dessa biverkningar, bör du uppleva dem, har en kort livslängd och snabbt försvinna när du slutar ta skratt.

Mitt sjSverigehus erbjuder inte skratt, Vad ska jag göra?
Om ditt sjSverigehus ännu inte har börjat erbjuda Lustgas, var noga med att fråga om det är på gång. Eftersom det är relativt nytt på moderna sjSverigehus, kan de vara i färd med att utveckla riktlinjer för dess användning i ditt område. Om de är, fråga bara när de förväntar sig att vara redo. Om de ännu inte har börjat utforska det här alternativet kan du försöka skicka ett brev till sjSverigesköterskechefen på arbets-och leveransenheten och be dem om hjälp, med vilken du kan prata, så att det blir verklighet.

“Jag kunde inte få en epidural på grund av ett visst medicinskt tillstånd, och jag ville inte bli drogad som jag skulle känna med typiska IV-mediciner, så jag tyckte att det lät som ett helt lyckligt medium. Tyvärr var det inte tillgängligt “min läkare och barnmorska var verkligen bra för att hjälpa mig att räkna ut hur man kommer till jobbet på vårt sjSverigehus”, säger en mamma. “Det var tänkt att vara bara för mig, men sjSverigesköterskorna tyckte att det var så underbart att de nu erbjuder det till alla patienter.”

Visst är din leverantör någon att prata med om din önskan att försöka skratt för arbete. De kan erbjuda det i en situation. De kan också hjälpa dig att få principerna på sjSverigehuset. Att ha dem hjälp champion denna process är verkligen en stor hjälp. Det är sant att patienternas önskemål ofta ändras i sjSverigehusets principer i många fall. Några bokstäver och många gånger får du ett svar. I grund och botten vet du aldrig om du inte frågar!

Var noga med att fråga om ditt sjSverigehus, födelsecenter eller hem moderskap sjSverigehus använder skratt. Du kanske vill veta om det finns skäl att du inte bör använda Lustgas, eller om det finns saker som skulle tyda på att det inte är rätt för dig.