Elektronisk cigarett: vilken rökare var du?

Starta den elektroniska cigaretten, alla råder dig… förresten, idag gör du bara det korset “vapers” på gatan… det är väl redan ett tecken? Idag är dagen ditt liv kommer att förändras! Ja, okej, okej accord men nu, Hur gör du det?

Ta reda på vilken rökare du skulle hitta din e-cigarett och SUB OHM, Coils, SUB OHM COILS, Aspire Coils, Athena Coils, Eleaf Coils, FreeMax Coils, GeekVape Coils, Horizontech Coil!

Jag röker 1 pack eller mer en dag och när jag inte har cigaretter, känner jag en verklig brist … den elektroniska cigaretten från BIG VS pack är för dig!

PACK-VS-BIGNous rekommenderar dig ett paket med 2 batterier på 900mAh, 2 atomizers på 2,5 ml med låg Wick, 1 USB-laddare och 1 väggladdare, 1 väska och 1 nackband.

Många av de människor vi kallar “BIG VS” fortsätter först för att hålla 4 till 5 cigaretter om dagen, de vars brist skulle vara för uppenbart. Vi rekommenderar att du tar bort 1 cigarett varannan eller var tredje vecka. Begränsa inte din “vaping”; det är normalt att du först har känslan av vaping hela dagen. Det kommer att lugna ner efteråt. Vi insåg att med denna metod slutar “Big VS” ofta sina 5 cigaretter snabbare eftersom cigarettens rök och smak blir ganska obehagliga.

characteristicevic2om du saknar ” Hit ” ibland trots en hög nikotinhastighet, Lägg till din panoply av perfect vaper a MODS för hemmet. Det kommer därefter att du kan sänka dina nikotinnivåer snabbare vilket kan läsa om Klicka här, se mera, se här, Vape.

Jag röker 1 pack eller mer men det beror mycket på mina aktiviteter eller min omgivning ou eller Jag röker mellan 10 och 20 cigaretter per jour…La elektronisk cigarett pack vs medium är för dig!

Du kan göra utan cigaretter för en halv dag men om du någonsin befinner dig med en drink med rökare, här röker du hela din pack! Ett paket med 1 900mAh batteri, 1 650mAh batteri, 2 2.4 ml hög wick atomizers, 1 USB-laddare och 1 AC-laddare, 1 väska och en diskret påse är för dig.

Många människor vi kallar “VS medium” använder 2 olika smaker (1 för varje atomizer) med olika nikotindoser för att vara så nära som möjligt till deras behov. Snoddpåsen gör att du kan lägga den elektroniska cigaretten i fickan för att inte” vape ” hela tiden utan för att kunna ta ut den så snart önskan känns.

När du bara kommer att vape i en “samhälle” situation kommer Erollen att vara där för dig. Det är en mycket liten elektronisk cigarett som väger mycket ljus som aktiveras under sugning och som laddas automatiskt i sitt fall som liknar en smartphone!

Jag röker inte mer än 10 cigaretter per dag. jour…La liten vs pack elektronisk cigarett är för dig!

VapoStyl rekommenderar ett paket med 2 batterier av 650 mAh, 2 atomizers 1.6 ml Wick High, 1 USB-laddare och 1 väggladdare och 1 förvaringsväska.

Även här väljer vår “Small VS” ofta minst 2 olika smaker för att variera känslorna med en låg eller noll nikotindosering. De små batterierna tillåter en kraftfull men diskret elektronisk cigarett.

joyetecheroll3in allmänhet, den “små VS” också välja Eroll för mer komfort när utomhus och hålla förpackningen för stunder av brist hemma eller för resor. Om du inte befinner dig i dessa porträtt, tveka inte att lämna oss en kommentar att vi kan åtgärda det 😉